10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Davčna blagajna

davčna nalepka

vklopi razum zahtevaj račun Od 2.1.2016 v podjeju Čistilni servis Kapljica®, v skladu z veljavnim zakonom uporabljamo davčno blagajno. Davčno potrjene račune izdajamo s programom e-racuni.com, ki ga uporabljamo že več kot 7 let, od samega začetka poslovanja.
Tako se za stranke, razen davčnih oznak na računih, ni poslovanje z nami nič spremenilo. Po opravljeni storitvi strankam namreč že celo leto 2015 izdamo račun iz tabličnega računalnika, ter ga strankam ob plačilu z gotovino pošljemo na e-poštni naslov. Stranke, ki želio, lahko tiskano obliko računa prejmejo tudi po pošti.
V primeru, da stranka nima e-poštnega naslova, na licu mesta iz programa oddamo izzdan račun v pošiljanje po pošti v trenutku prejetega plačila, stranka pa ga po pošti prejme naslednji dan. Račun vam v tem primeru pošljemo po pošti v obliki položnice in ga poravnate v roku 7 dni. Račun je možno poravnati tudi z nakazilom na naš transakcijski račun.
V katerem koli primeru plačila vam izdamo račun nenudoma po opravljeni storitvi.

Interni akt podjetja v vezi z davčno blagajno lahko najdete na tej povezavi.