10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Ekološko čiščenje

Čstilni servis Kapljica Ekološko čiščenje

V letu 2008 smo bili eno izmed prvih podjetij v Sloveniji, ki ponujamo možnost ekološkega čiščenja vašega stanovanja ali poslovnih prostorov.

Zagotavljamo vam, da bomo pri čiščenju uporabljali izključno čistila z ekološkim certifikatom, ki so visoko bio-razgradljiva. Ekološko čiščenje

Trenutno lahko ponudimo ekološko čiščenja za naslednje storitve:
- redno ekološko čiščenje stanovanjin podjetij
- ekološko čiščenje kopalnice
- ekološko čiščenje stekel
- ekološko spomladansko čiščenje stanovanja ali hiše
- ekološko globinsko čiščenje preprog in sedežnih garnitur


Cena za storitev ekološkega čiščenja je nekoliko višja v primerjavi s čiščenjem z ekološko bolj oporečnimi čistilnimi sredstvi. Razlog je v višji ceni ekoloških čistil.

Tudi za stranke, ki se ne odločijo za ekološko čiščenje izberemo ekološko najmanj oporečna čistila, kar jih je možno dobiti na trgu.
Žal na profesionalni ravni ni prav veliko popolnoma ekološko sprejemljivih čistilnih sredstev. Vendar so v zadnjih letih podjetja naredila velik preskok na tem področju tako, da lahko danes čistimo s učinkovitimi čistili, ki so tudi do 98% biološko razgradljiva.

Osebno bi si želel, da bi bilo takih čistil na profesionalni ravni več...
in v prohodnosti jih zagotovo bo več!

Vendar pa lahko že danes sami poskrbimo za bolj okolje zavedno ravnanje. Pri nas doma sedaj že kakšen mesec testiramo ekološka čistila (do takrat sploh nisem vedel, da so na voljo...) in povem vam, da delo opravijo odlično, stanovanje pa ima zares prijeten vonj. Ubistvu sploh ne morem verjeti, kako je lahko v stanovanju tako velika občutna razlika "samo" zaradi čiščenja z ekološkimi čistili.

Ekološko čiščenje
Super je, da imamo sedaj čisto ter, da s tem dotatno ne obremenjujemo okolja. Zavedamo se, da naš dom ne bo napravil opaznejše razlike v ravnotežju človeka z naravo... vendar sedaj ko vem, da je možno čistiti ekološko, ne poznam nobenega izgovora več, da bi uporabljal normalna čistila.

Narava vam bo hvaležna...