10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

100% garancija zadovoljstva

Čistilni servis Kapljica Za vse naše storitve globinskega čiščenja vam ponujamo 100% garancijo zadovoljstva. Zdi neverjetno, kajne?
Pa je, čisto res.

Čistilni servis Kapljica


Postopek poteka na sledeč način.
Ob obisku pri vas na domu, na najbolj umazanem delu sedežne garniture preizkusimo čiščenje. V pirmeru, da rezultat tega "preizkusnega čiščenja" izpolni vaša pričakovanja, nadaljujemo s čiščenjem. V primeru, da pa rezultat ni zadovoljiv, je naš obisk popolnoma brezplačen in s čiščenjem ne nadaljujemo.

Po sušenju, še enkrat sami preverite stanje. V zelo redkih primerih se pri svetlejših sedežnih garniturah lahko zgodi, da po sušenju nastanejo temnejše lise, ki ob mokrem kavču niso bile vidne. To ni noben večji problem, saj je v ceno že vključen naš ponovni obisk in te lise so odstranjene. So pa ti primeri, resnično redki . . . mogoče 3 - 5 primerov na leto.

Čistilni servis Kapljica

Torej, če izberete naš čistilni servis za globisnko čiščenje, ste lahko prepričani, da boste zagotovo zadovoljni, ko bomo odšli iz vaše hiše ali pa ne boste plačali prav ničesar.

Mnenja Zadovoljnih Strank

Kliknite spodaj in si oglejte mnenja naših strank. Lahko si ogledate slike prej in potem, ki so jih predložili sami. Vsekakor slike povedo več kot vse besede, zato vas vabimo k ogledu mnenj o globinskem čiščenju sedežnih garnitur.

Imamo novo saedežno garnituro  starstarstarstarstar
globinsko čiščenje sedežnih Takole izgleda moja sedežna garnitura po le eni uri temeljitega globinskega čiščenja... Resnično nisem mogla verjeti, da je rezultat globinskega čiščenja...


Globinsko čiščenje  starstarstarstarstar
čiščenje sedeznih garnitur Čistilni servis Kaplica profesionalno opravi svoje delo. Vnprej smo se dogovorili za čiščenje sedežne garniture, ob prihodu čistilca pa še za kuhinjske...

Odlično globinsko čiščenje sedežne garniture  starstarstarstarstar
sedezna garnitura globinsko čiščenje Zahvaljujoč vam smo danes dobili novo sedežno garnituro. No, še vedno imamo enako, 7 let staro, vendar je sedaj po vašem odličnem globinskem čiščenju spet...

Globinsko čiščenje sedežne garniture  starstarstarstar
 čiščenje sedeznih garnitur Mislim, da slike govorijo same zase. Sedežno imamo že 8 let. Nad rezultati sem bil več kot prijetno presenečen. Hvala čistilnemu servisu Kapljica in njegovemu...

Globinsko čiščenje sedežne garniture - NEVERJETNO!  starstarstarstarstar
sedeznih garnitur Pozdravljeni. Rada bi se vam zahvalila za ODLIČNO opravljeno delo pri storitvi globinsko čiščenje sedežne garniture. Potek čiščenja je potekal zelo profesionalno...

Tukaj napišete svoje mnenje.