10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Splošni pogoji Storitev podjetja Čistilni servis Kapljica


Piškotki
O piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani, se lahko podrobneje seznanite tukaj. S spletno stranjo www.kapljica.eu in vsemi podomenami upravlja podjetje Čistilni servis Kapljica Slovenija, Viljem Ambrožič s.p., Cankarjeva ulica 018, 4240 Radovljica (v nadaljevanju: ponudnik) in je namenjena za poslovanje s podjetji – pravnimi osebami, ter končnimi kupci - fizičnimi osebami (v nadaljevanju kupec).
Cene
Vse navedene cene storitev so v EUR in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV), rezen če ni na posameznem ceniku drugače določeno. Cena, ki je prikazana kot vaša neto cena, je cena, ki je dogovorjena med ponudnikom in kupcem. Na spletni strani so cene za posamezne storitve prikazane v ceniku čiščenja, za katere je sklenjen dogovor med kupcem in ponudnikom. Vse cene so informativne narave, saj se predmeti čiščenja lahko zelo razlikujejo po velikosti, obliki in stopnji umazanoti. Kupec ima pravico povprašati o okvirni ceni ob dogovoru o naročilu storite čiščenja, o končni ceni pa se bosta kupec in izvajalec ponudnika dogovorila naknadno, ob dogovorjenem času opravljanja storitev čiščenja in sicer na navedenem naslovu kupca pred dejanskim pričetkom storitve čiščenja. V primeru spremembe navedenih cen, iz razlogov na katere ne moremo vplivati, si pridržujemo pravico do spremembe cen, vendar vas bomo o tem pravočasno obvestili.
Postopek naročila
Kupec na spletni strani odda naročilo preko spletnih naročilnic, tako da izpolni naročilnico za storitev čiščenja katerega želi naročiti. Ko zaključi z izpolnjevanjem obveznih polj v spltni naročilnici in pritisne gumb oddaj naročilo, se prikaže "zahvalna" stran ter prejme povzetek naročila na navedeni e-pošni naslov. Oddaja spletne naročilnice, ne pomeni končnega naročila in se lahko uporabi zgolj za povpraševanje. Ko kupec prejme obvestilo po elektronski pošti je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Ponudnik na naročilo / povpraševanje odgovori najkasneje v roku 3 dni, če je naročilo oddano v petek, v večini primerov pa kupec prejme odgovor še isti dan. Naročilo jo potrjeno, ko se kupec in ponudnik dogovorita o okvirni ceni, datumu ter kraju opravljanja naročenih storitev čiščenja.Izvedba naročil Ponudnik svoje storitve nudi izključno na naslovu kupca / naročnika. Kontakti poslovalnic predstavljajo le naše bazne točke iz katerih se na naslov naročnika odpravijo naše ekipe. Na nobenem od navedenih naslovov, ki jih najdete na spletni strani ni mogoča nikakeršna storitev, sprejem strank ali kakeršna koli druga usluga.
Organziacija dela
Podjetje Čistilni servis Kapljica Slovenija je organiirano kot franšizno podjetje in deluje na območju celotne Slovenije in se deli na različne pravno-fizične osebe po regijah ter vrstah storitev. Globinska čiščenja sedežnih garnitur, preprog, itisonov ter vozil na območju celotne Slovenije izvaja matično podjetje, Viljem Ambrožič s.p., Cankarjeva ulica 018, 4240 Radovljica, ter poslovalnica matičnega podjetja PE Ljubljana. Storitve čiščenja stanovanj, poslovnih prostorov ter vse ostale vrste čiščenja pa opravljajo podjetja, ki delujejo kot del matičnega podjetja po različnih regijah Slovenije. Vsaka posamezna enota za svoje poslovanje nosi samostojno pravno-materialno odgovornost.
Plačilo
Plačilo storitev se lahko opravi na naslednje načine: 1. Z gotovino na naslovu stranke po opravljeni storitvi. 2. Preko TRR po opravljeni storitvi Ponudnik, preko izvajalca čiščenja pri kupcu pusti potrdilo o plačilu, ki ne služi kot uraden račun. Uraden račun za opravljeno storitev se izda naknadno, na podlagi prejetga naročila ter plačila. Uraden račun ponudnik pošlje na naslov kupca v roku pet (5) do deset (10) delovnih dni od opravljene storitve.
Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca. Ponudnik zagotavlja varstvo in zaščito vseh osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov. Pridržujemo si pravico do sprememb podatkov v primeru napačnih vnosov v tekstovna polja spletnih naročilnic. Z oddajo spletnega naročila se strinjate, da vam lahko občasno (ne več kot enkrat mesečno) pošljemo e-poštno sporočilo o novostih in prodajnih akcijah izključno našega podjetja v katerega občasno vključimo tudi posebne ugodnosti naših poslovnih partnerjev. Kupec se lahko preprosto z enim klikom, preko povezave v poslanem e-oštnem sporočilu odjavi brez vseh nadaljnih obveznosti. Odjavljenim uporabnikom nikoli več ne bomo poslali podobnih sporočil.
Jezikovne različice spletne strani
Spletna stran ima 5 jezikovnih različic. Slovenska, nemška, avtrijska, angleška ter hrvaška. Te spletne strani so dejansko spletne strani, ki jih uporabljajo naše poslovalnice v tujini. Povezave do njih so na voljo zaradi tujih kupcev v Sloveniji, vendar je za oddajo naročila v Sloveniji vedno potrebno oddati naročilo preko slovenske spletne strani. **Opombe:** Dopuščamo možnost nenamernih napak v predstavitvi. Nekatere slike so simbolične.