10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Priložnost sodelovanja

Si želite, da vsak dan prejmete 2-5 naročil in si povečati mesečni prihodek za 50-100%?

Zelo me navdušuje, da lahko danes z vami delim informacijo o priložnosti, ki je za vedno, resnično spremenila poslovanje podjetja, ki že uporablja prednosti, ki jih spoznavate sedaj. Ko z zanimanjem berete dalje, bomo skupaj odkrivali zanimive elemente in dogodke, ki so ustvarili to zgodbo.

Danes je čas gospodarske ter politične krize, ljudje so negotovi, napovedi so nejasne, pa vendar se na vsake toliko najde kakšna popolnoma drugačna priložnost, . . . ko si človek reče; »To pa bi bilo lahko resnično dobro«

Zamislite si kako bi bilo živeti teh v negotovih časih, z gotovostjo na boljši jutri? Ko sledite tem besedam, si mogoče lahko že ustvarite sliko o tem, kako bo izgledalo vaše življenje, ko boste naredili pravi korak na vaši poti k resničnemu uspehu.

Predstavljate si:
- da vas vsak dan kontaktirajo nove stranke
- da imate profesionalen nastop na trgu,
- da vaš promet raste vsak mesec,
- da vam velika večina strank redno plačeuje račune,
- da imate dolgoročne in zanesljive poslovne partnerje,
- da imate dolgoročen odnos z vašimi strankami,
- da je vaše poslovanje enostavno in pregledno,
- da vas nikoli ne skrbi obisk inšpektorja,
- da imate enostavno možnost širitve na ostale trge EU,

Ko naprej nadaljujemo z raziskovanjem, kako resnično lepo bi bilo, ko bo vsaj nekaj izmed zgoraj navedenih postavk postala vaša resničnost, se lahko človek iskreno vpraša, ali ni to le še ena stvar, ki je predobra, da bi bila res? Lahko pa bi bila tudi ena izmed priložnosti, ko si človek čez pet let reče, če bi takrat vedel, da bo tako...

O podjetju Čistilni servis Kapljica®

Naše podjetje se je od 2008 uspešno prebilo na vodilne pozicije na iskalnikih za vso Slovenijo. Zato bi želeli naše kvalitetne storitve ponuditi po območju celotne Slovenije. Ker je trg dovolj velik, smo se odločili da poiščemo ambiciozne, bistre, delavne in poštene ljudi ter širitev opravimo preko samostojnih franšiznih partnerjev.

Trenutno delujemo na območju Gorenjske in Ljubljane, tako iščemo nove uspeha željne, samostojne sodelavce, ki so pripravljeni zavihati rokave in zgraditi svojo zgodbo o uspehu, iz:

Čistilni servis Kapljica

- Maribora
- Kopra
- Novega Mesta
- Murske Sobote
- Nove Gorice
- Ljubljane (ker je zadosti velika)
- Postojna
- Celje

Iskanje smo izredno omejili in iz vsakega kraja bomo izbrali le po enega, najbolj motiviranega partnerja, ki bo najbolj ustrezal pogojem:
- želja po učenju in rasti
- želja po nadpovprečnim uspehom
- zelo osnovno znanje uporabe računalnika
- pošten in pozitiven odnos
- samostojnost
- dolgoročnost

Poslanstvo našega podjetja je zmanjšati škodljiv vpliv človeka na naravo, predvsem vodnih virov. Verjamemo, da je voda življenje......in življenje naj ostane živo. Vizija podjetja je uveljaviti pojem ekološki čistilni servis v pravem, čisto novem in za zdaj še nepredstavljivem pomenu. Zavezani smo, da prispevamo večji delež k zmanjševanju vpliva na okolje, kot od nas zahteva zakon. Z našim delovanjem nameravamo vzpodbujati ekološko osveščenost prebivalcev Slovenije, Evrope in celega sveta.

Temeljna načela poslovanja:
1. "Več kot daš, več imaš"
2. Pozitiven odnos do dela in življenja
3. Težave premagujemo z nasmehom
4. Zadovoljstvo naših strank postavljamo pred dobiček podjetja
5. Spore rešujemo mirno in pravično
6. Iskreno in pošteno poslovanje
7. Z našim poslovanjem zmanjšujemo škodljiv vpliv na okolje
8. Iskren in pošten odnos z zaposlenimi in s poslovnimi partnerji
9. Profesionalen odnos do dela
10. Redno plačevanje obveznosti

Na teh temeljih gradimo blagovno znamko že od leta 2008. V tem času smo naše usluge kvalitetno opravili že pri več kot 1000 strankah po vsej Sloveniji. Med njimi je tudi nekaj zelo uglednih ustanov:
- Us Embasy - rezidenca Ameriškega ambasadorja
- Narodna galerija Ljubljana
- Zavod Sv. Stanislava
- Ambasada Arabske republke Egipt
- OMV Slovenija d.o.o.
- Terme Lendava
- Amis d.o.o.

Ko smo pred skoraj štirimi leti začeli kapljati si nismo niti predstavljali, da bomo tako nenadno iz Kapljice prikapljali do potoka, ki ima vpliv na celotno območje Slovenije. Sedaj je čas povezovanja in izkoriščanja priložnosti, ki se nam ta čas odpirajo in tako ponudimo prijetno, kvalitetno, ugodno in nepremagljivo ponudbo vsem prebivalcem Slovenije, ter se z združitvijo mnogih kapljic zlijemo v vplivno slovensko reko.

Predlog o sodelovanju

Sodelovanje bi potekalo v obliki souporabe blagovne znamke, čistilni servis Kapljica®. Tako, da kljub temu, da se boste imenovali;

Čistilni servis Kapljica®
Ime Priimek s.p.
Vaša ulica 1
1234 Mesto

Boste še vedno delovali popolnoma samostojno. Izdajali svoje račune, izbirali svoje stranke in tako naprej po vaših željah. Dobro pa bo, ker vas nikoli ne bo treba skrbeti, ali boste imeli zadosti strank. Kot samostojni del našega podjetja, smo se z našimi dobavitelji dogovorili, da boste lahko z njimi poslovali pod enako ugodnimi pogoji, kot naše matično podjetje:
- Pan Goslar d.o.o.nabava čistil; popust + 30 dni rok plačila + brrezplačna izobraževanja
- Karcher Kušljan d.o.o.nabava strojne opreme; popust
- Sigas d.o.o.predelava vozil na plin; popust
- SKB banka d.d.bančne storitve; ugodnejše poslovanje, plačilna kartica Kapljica.eu, ugoden limit

Skupno trženje

Celotna strategija trženja podjetja je večinoma že uvedena v praksi, za območje celotne Slovenije. Vse kar potrebujemo za zagon samostojnih enot pa je v popolni pripravljenosti. Skupno trženje se bo izvajalo na ravni skupine preko naslednjih tržnih kanalov:

1. Spletna stran www.kapljica.eu ( Vodilne pozicije na iskalnikih)
2. Oglaševanje google (ADwords) (vodilne pozicje na googlu)
3. Oglaševanje na radiu ekspres – 2x letno 14 dni
4. Oglaševanje preko plakatov
5. Posredno oglaševanje na forumih
6. Profesionalna prisotnost na Facebook-u www.facebook.com/kapljica.eu

Vaš kontakt, kot del skupnega sistema čistilni servis Kapljica.eu®, pa boste objavljeni na spletni strani, tako vas bodo stranke iz vašega področja lahko našle in kontaktirale takoj. - Objava celotnega kontakta (naslov, telefonska številka, e-mail)
- Objava na spletnem iskalniku google,
- Objava na Facebook-u
- Objava na places.google.com,
cistilni-servis-place-google

Že samo dejstvo, da boste od vašega prvega dne poslovanja dalje na trgu nastopili, kot izkušeno, preverjeno, pošteno in kredibilno, še preden vas bodo stranke z veseljem poklicale... je vredno veliko, mi pa vam ponujamo še več.

Podpora poslovanju

Intranet

Na intranetu skupine si boste lahko kadarkoli prenesli oblikovane osnutke:
- Pogodb za stranke stranke
- Pogodb za zaposlovanje - Pogodb za poslovno sodelovanje sodelovanje - Izjave o varnosti z oceno tveganja - Sporazum o izvajanju skupnih ukrepov varnosti pri delu na objektih

Tam boste prav tako našli novice znotraj skupine, informacije o prodajnih akcijah, osnutke odgovorov na e-poštna sporočila, navodila za delo, priročnike za usposabljanje, informacije o čistilih, in ostale pomembne in potrebne dokumente dokumente.

E-pošta

Dobili boste svoj poštni naslov:

regija@kapljica.eu
ime.priimek@kapljica.eu

cistilni-servis-mail
Do e-pošte lahko dostopate kjer koli preko naslova mail.kapljica.eu. E-poštna sporočila bodo profesionalno urejena, zelo pregledna in shranjena za vedno.Tako boste pred vedno strankami nastopili profesionalno, ter z vsemi informacijami.

Razpored – spletni koledar

Prav tako bose dobili dostop do profesionalnega spletnega koledarja, ki vam bo omogočal jasen pregled na zasedenostjo vaših zaposlenih. Vaši zaposleni pa si bodo lahko ogledovali aktualne informacije na svojem koledarju. Prav tako boste lahko zelo pregledno sprejemali nova naročila, brez skrbi, da bi kdaj pozabili na katero od strank.
cistilni-servis-koledar

Ideja v praksi: Čistilni servis Kapljica® Aleš Rozman s.p.

Aleš Rozman ima svoje podjetje za čiščenje že od leta 2007. V letu pred odločitvijo za sodelovanje v našem sistemu je njegovo podjetje, ki ga je vodil poleg zaposlitve, kot popoldanski s.p., ustvarilo 2500 eur prihodkov. Ta številka se je po treh mesecih delovanja v našem sistemu podvojila, na mesečni ravni in se temu primerno ustvaril tudi dobiček.

cistilni-servis-ales-rozman

»Odkar delujemo pod imenom čistilni servis Kapljica® nas dnevno pokliče od dve do dvajset strank, ki si želijo naših storitev. Zelo mi je všeč, da imajo stranke, ki me kličejo že zelo veliko informacij iz spletne strani, tako da je vse praktično le še stvar dogovora o terminu.
Stranke pravijo, da je zelo privlačna, uporabana in informativna. Velikokrat me stranke kličejo, ko imam delo na terenu in v veliko pomoč mi je sistem spletnega naročanja naših storitev, saj stranke napotim k njim.Tako imam, ko pridem domov, na e-pošti zapisane vse točne informacije o naročilu. Tako sem lahko pri delu bolj učinkovit in ne prihaja do izgube pomembnih informacij. Ko zvečer pregledujem vsa naročila, ki smo jih prejeli v tekočem dnevu mi je v izredno pomoč, enostavno orodje za razporejanje zaposlenih, Google Koledar. Vsako naročilo vnesem, določim zaposleno in v istem trenutku, je zaposlena obveščena, na svojem Google Koledarju, z vsemi informacijami, ki jih potrebuje za dobro opravljeno delo. Že odkar sem se odločil za sistem čistilni servis Kapljica®, se mi zdi to odlična priložnost. Sodelovanje je enostavno, pregledmo, pošteno in zato kar ponuja... izredno poceni. Iskreno sem hvaležen, da sem dobil možnost, da s praktično ničnim časovnim in sorazmerno majhnim finančnim vložkom, že od prvega tedna dalje zasedam vodilne pozicije na spletnih iskalnikih ter tako ustvarjam lastne resne prihodke. Zdi se mi odlična priložnost za rast in nadaljni osebni in poslovni razvoj. Najbolj pa me navdušuje dejstvo, da pri tem kljub samostojnosti nisem sam. Na dobavitelja za čistila, podjetje Pan-Goslar d.o.o. se lahko vedno zanesem za strokovni nasvet. Celotno poslovanje pa je toliko bolj enostavno, ko so stvari na trgu že vpeljane. Tako se lahko brez skrbi po pomankanju naročil resnično lahko posvetim svojemu delu in moji viziji za prihodnost.«

Javne objave - PR

Že od naših začetkov se pogosto in redno pojavljamo tudi javnih medijih, kar je zagotovo ena izmed najučinkovitejših oblik promocije, ter ustvarjanja dodane vrednosti storitve. Predvsem zato, ker v osnovi niso promocijska sporočila. Moja babica mi je vedno pravila, da je vredno izkoristiti vsako tako priložnost, ki se ponudi na poti, in prav ima.

Objave v javnih medijih:

1. članek (Priloga Delo, Delo in dom)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=216711889374&set=a.159404694374.113240.159185269374

2. članek (Žurnal 24)
http://www.zurnal24.si/slovenija/kljubujejo-le-frizerji-155187/clanek

3. Televizijski prispevek (Dnevnik RTV SLO)
http://tvslo.si/predvajaj/davek-nizji-bodo-take-tudi-cene/ava2.55861842/

4. Interviju na portalu MladiPodjetnik.si:
http://mladipodjetnik.si/podjetniski-koticek/mp-intervju/mp-intervju-cistilni-servis-kapljica-viljem-ambrozic-s.p

5. Začetek humanitarnega programa Kapljica Upanja:
https://www.cistilniservis-kalpjica.com/kapljica-upanja.html

6. Donacija Zvezi Projateljev Mladine:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=429798989374&set=a.159404694374.113240.159185269374

7. Sodelovanje s DM (drogerie markt) Slovenija
Katalog želja

7. Udeležili smo se akcije:
Očistimo Slovenijo v enem dnevu.

8. Akcija v Tuševem Katalogu želja
www.katalogzelja.tus.si/storitve/cistilni-servis-kapljica

9. Iterviju za častnik Finance: Kako z majhnim vložkom začeti dober posel
http://www.finance.si/galerije/3509/6/

10. NAGRADA: 2. mesto »Mladi podjetnik leta 2011«

Kako do nadaljnih informacij

Prvi korak vsakega partnerstva je osebno poznastvo in zaupanje. Z velikim veseljem bomo informacijo odkrili do podrobnosti z vsemi resnimi kandidati, ki nas bodo kontaktirali in se dogovorili za termin uvodnega, spoznavnega snidenja, brez vseh obveznosti.
Pred vami je zgodovinska priložnost, da soustvarite čisto prijeteno okolje za vas in vse okoli vas. Ljudje smo vedno malo skeptični do stvari, ki so nove ali drugačne... vendar nam sedaj realnost kaže, bolj kot v katerem koli drugem času, da svet potrebuje drugačnost, in kar je bilo čudno in drugačno pred leti je danes čisto normalen del našega vsakdanjega življenja.
Sedaj je pravi čas, odločite se ali je to mogoče resnično priložnost, ki v vas vzbuja navdušenje in željo po več informacijah. Vzemite si čas za razmislek in nas pokličite za termin, preden vam čas ponovno vzame še eno priložnost za resnično spremembo na bolje.

040 611 020 – Vili
ali
vili.ambrozic@kapljica.eu


Z željo po vašem resničnem uspehu vas lepo pozdravljam,Viljem Ambrožič, dipl. ekon. (UN)