10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Impregnacija sedežnih garnitur iz tekstila in mikro-vlaken

Globinsko čiščenje - impregnacija tkanine in mikrovlaken Impregnacija sedežnih garnitur iz tekstila in mikro-vlaken je precej enostaven postopek v primeru, da imamo na voljo sredstvo, ki je namenjeno točno za impregnacijo sedežnih garnitur. Pri našem podjetju je to nova storitev, saj do prejšnjega tedna nismo in nismo našli ustreznega sredstva, ki bi bil kos 100% impregnaciji in bi bil hkrati 100% varen za stik s kožo ob uporabi sedežne garniture.

Globinsko čiščenje - impregnacija tkanine in mikrovlaken

Si tudi vi želite, da bi bila vaša sedežna garnitura videti in čutiti, kot da ste jo ravnokar pripeljali iz salona?
Si želite, da bi vam ob nesrečnem razlitju rdečega vina na sedežni garnituri ne ostal madež, ker bi vino preprosto steklo iz površine?
Si želite, da bi lahko vse »potencialne madeže«, ki pridejo v stik s tkanino zlahka s krpico odstranili iz vaše sedežne garniture brez da bi na njih ostal madež?

Ravnokar smo odkrili impregnacijsko sredstvo, ki ga ob proizvodnji mikrotkanin uporabljajo proizvajalci te vrste tekstila. Tako vam lahko zagotovimo absolutno najboljšo možno rešitev za impregnacijo vaše sedežne ganriture iz tekstila ali mikro-vlaken. Vaša sedežna garnitura bo tako videti sveža, na otip bo mehka in udobna, najbolje od vsega pa je, da bo takšna ostala še veliko časa in to navkljub vsem nerodnostim, ki nam jih dnevno ponuja življenje.

Prednosti impregnacije sedežnih garnitur iz tekstila in mikro-vlaken

Globinsko čiščenje - impregnacija tkanine in mikrovlaken Prednosti impregnacije sedežnih garnitur iz tekstila in mikro-vlaken • Tekstil ostane zračno prepusten
• Hidrofobna zaščita (ne prepušča tekočin)
• Oleofobna zaščita (ne prepušča maščob)
• Zaščita pred nešistočo
• Sredstvo je 100% varno za uporabo in se ne prenaša iz tkanine

Vrste tkanine primerne za zaščito z impregnacijo tekstila in mikro-vlaken

Globinsko čiščenje - impregnacija tkanine in mikrovlaken • Vse vrste bombažnbih tkanin
• Vse vrste bombažno-sntetičnih tkanin
• mikro-vlaken
• Alkantara

Razlika med impregnirano in ne impregnirano tkanino iz mikro-vlaken

Med testiranjem smo po globinskem čiščenju sedežne garniture pri eni blazini izpustili postopek impregnacije z namenom, da vidimo razliko v vpojnosti vode na identični tkanini. Rezultat impregnirane tkanine me je zelo navdušil. Medtem, ko se je voda na neimpregniranem delu tkanine vpila skoraj v trenutku, se je na impregniranem delu tkanine vedla,kot živo srebro. Najbolj neverjetno pa je, da se ni na tem spremenilo nič tudi po 2h urah. res je, da se je malo vode izsušilo, vendar se ni niti majhen delček vpil v tkanino.
Globinsko čiščenje - neimpregnirana tkanina iz mikro-vlaken Globinsko čiščenje - impregnirana tkanina iz mikro-vlaken

Postopek impregnacije sedežnih garnitur iz tekstila in mikro-vlaken

Globinsko čiščenje - impregnacija tkanine in mikrovlaken Prvi korak, ki ga moramo nujno opraviti pred impregnacijo sedežne garniture je temeljito globinsko čiščenje s primernimi čistilni sredstvi, ki jih po čiščenju, nujno v celotni izperemo iz tkanine. Tako iz tekstila odstranimo vse nečistoče, maščobe, prah ter razne madeže. Ko je površina popolnoma čista ter še rahlo vlažna (po globinskem čiščenju) jo poškropimo z impregnacijskim sredstvom za sedežne garniture iz tekstila in mikro-vlaken.

Nato se mora površina nemoteno sušiti vsaj 24 ur, da se impregnacijsko sredstvo veže v tkanino in postane sestavni del tkanine na sedežni garnituri. Dokler se sredstvo za impregnacijo ne posuši v celoti, ga z dotiki zlahka odstranimo iz površine, zato je ta zadnji korak resnično ključnega pomena. Ko se popolnoma posuši se na tkanini obdrži vsaj 2 leti, ko se obrabi. Impregnacijo je za popolno zaščito potrebno obnoviti po vsakem globinskem čiščenju sedežne garniture.

Tako bo sedežna garanitra v vašem domu v vsakem trenutku videti čista, vzdrževana, higienična ter vas bo s svojo mehkobo razvajala v vašem času za sprositev.

Čistilni servis Kapljica Logo

Ni pomembno ali se za impregnacijo sedežne garniture iz tekstila ali mikro-vlaken danes odločite zaradi, lepšega izgleda oblazinjenega pohištva, ki bo trajal in trajal . . ., ali ker bo imela vaša sedežna garnitura vodoodporno zaščito in bo odporna na madeže, ali zgolj zaradi čistejšega zraka vašem stanovanju in zmanjšanju tveganja alergij.
Pomembno je, da se za termin odločite zdaj, zaradi razlogov, ki so pomembni samo za vas.

Oddajte naročilo za globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva
ali
se vrnite nazaj na informacije o globinskem čiščenju sedežnih garnitur