10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Poletje je pravi čas za
Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva

Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva Ali potrebujete globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov?

Poletje je pravi čas za opravila globinskega čiščenja. Po eni strani, ker so temperature zelo primerne za hitro sušenje, po drugi strani pa ker si v poletnih delavnikih v službi lažje vzamemo čas za takšna opravila.

Drži pa tudi, da poleti sedežno garnituro v času sušenja ne pogrešamo toliko kot pozimi, ko je le-ta center domačega dogajanja. Poleti preprosto preživimo dan na vrtu ali ob drugi poletni zunanji aktivnosti in sedežna garnitura je kmalu čisto-suha, ter nared za uporabo.

Zato smo vam v Čistilni servis Kapljica pripravili poseben poletni paket globinskega čiščenja po občutno nižji ceni.

Če se odločite za kompletno poletno globinsko čiščenje: Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva

- Sedežne garniture
- Oblazinjenih kuhinjskih stolov
- ter Avtomobilskih sedežev

Vam avtomobilske sedeže, očistimo popolnoma brezplačno, ter vam dodatno podarimo še čiščenje talne obloge vozila, prtljažnika ter vratnih oblog 50% ceneje.

To pomeni, da skupno prihranite kar 75 eur.
Za globinsko čiste bivalne prostore

Zakaj se ne bi že danes odločili za naročilo globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva ter celotnega oblazinjenega dela vašega vsakdanjega življenja in prihranili tako veliko?

Celotnen postopek poteka od 2-4 ure, čas sušenja v poletnih mesecih pa je v veliki večini primerov manj kot 24 ur, v nekaterih primerih celo manj kot 60 minut.

Več informacij o globinskih čiščenjih, ki so zajeti v paketu si lahko ogledate na spodnjih povezavah

- Globinsko čiščenje sedežne garniture
- Globinsko čiščenje oblazinjenih stolov
- Globinsko čiščenje notranjosti vozila

Spodaj pa si lahko preberete mnenja naših zadovoljnih strank ter si ogledate slike pred in po globinskem čiščenju, ki skoraj vsakega premamijo v odločitev . . .

Naročite poletni paket globinskega čiščenja

Akcija se izteče ob koncu poletja, torej 30.9.2013.

Mnenja Zadovoljnih Strank

Kliknite spodaj in si oglejte mnenja naših strank. Lahko si ogledate slike prej in potem, ki so jih predložili sami. Vsekakor slike povedo več kot vse besede, zato vas vabimo k ogledu mnenj o globinskem čiščenju sedežnih garnitur.

Imamo novo saedežno garnituro  starstarstarstarstar

globinsko čiščenje sedežnih Takole izgleda moja sedežna garnitura po le eni uri temeljitega globinskega čiščenja... Resnično nisem mogla verjeti, da je rezultat globinskega čiščenja...

Berite dalje

Globinsko čiščenje  starstarstarstarstar

čiščenje sedeznih garnitur Čistilni servis Kaplica profesionalno opravi svoje delo. Vnprej smo se dogovorili za čiščenje sedežne garniture, ob prihodu čistilca pa še za kuhinjske...

Berite dalje

Odlično globinsko čiščenje sedežne garniture  starstarstarstarstar

sedezna garnitura globinsko čiščenje Zahvaljujoč vam smo danes dobili novo sedežno garnituro. No, še vedno imamo enako, 7 let staro, vendar je sedaj po vašem odličnem globinskem čiščenju spet...

Berite dalje

Odlično globinsko čiščenje sedežne garniture  starstarstarstar

 čiščenje sedeznih garnitur Mislim, da slike govorijo same zase. Sedežno imamo že 8 let. Nad rezultati sem bil več kot prijetno presenečen. Hvala čistilnemu servisu Kapljica in njegovemu...

Berite dalje

Globinsko čiščenje sedežne garniture - NEVERJETNO!  starstarstarstarstar

sedeznih garnitur Pozdravljeni. Rada bi se vam zahvalila za ODLIČNO opravljeno delo pri storitvi globinsko čiščenje sedežne garniture. Potek čiščenja je potekal zelo profesionalno...

Berite dalje

Sedežna garnitura  starstarstarstarstar

globinsko čiščenje sedežnih Že celo leto nam je zelo umazana sedežna garnitura, ki je nikakor ni bilo možno očistiti, šla pošteno na živce. Po obisku strokovnjaka čistilnega servisa …

Berite dalje

Čiščenje dvoseda  starstarstarstarstar

globinsko čiščenje sedežnih PRIŠEL, VIDEL, ZMAGAL. Vili točen, natančen, in zmeren pri cenah. Vrhunsko nam je očistil dvosed, katerega smo že skoraj pakirali za kosovca. Sedaj po …

Berite dalje

Tukaj napišete svoje mnenje.