10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Globinsko čiščenje sedežne garniture - postopek čiščenja v slikah

Globinsko čiščenje - postopek v sliki

Skoraj vsakega, ki še nikoli ni imel izkušnje z resnično temeljitim globinskm čišečnjem zanima, kako sploh potema postopek globinskega čiščenja. Tukaj si lahko ogledate kakšni so rezultati na sedežni garnituri iz mikrotkanine v beš barvi. Garnitura je stara 6 let in je bila nazadnje globinsko očiščena pred tremi leti.

1. Korak - Nanos čistilne razopine

Globinsko čiščenje - nanos čistilne raztopine Sedežno garnituro najprej poškropimo s čisto mlačno vodo in na površino tkanine nanesemo čistilo. V tem koraku se ponavadi na sedežni garnituri obsoječi madeži še bolj izpostavijo, kot vidite na sliki. Zgodi pa se tudi, da je na sedežni garnituri po tem koraku vidnih še veliko več madežev, ki so bili pred nanosom vode in čistila skriti. To se zgodi zaradi tega ker čistilo začne raztapljati nečistoče na sedežni garnituri.

2. Korak - Globinsko krtačenje sedežne garniture

Globinsko čiščenje - krtačenje sedežne garniture Nato sedežno garnituro v celoti skrtačimo z elektronsko napravo, ki ima poseben krtačni nastavek z mehkimi ščetkami za čiščenje oblazinjenega pohištva. Ščetke so tako mehke, da nam ne odrgnejo niti kože. Pri tem koraku gre največ za razbijanje mašobnih struktur in ostalih madežev v čistilni raztopini. S postopkom krtačenja dosešemo tudi, da se čistilo, ki je pronicalo v tkanino ob stiku s krtačo zapeni in na ta način potisne nečistoče in prašne delce iz globjih delov tkanine na površje.

V tem koraku se lotimo tudi različnih specifičnih madežev, ki jih najdemo na sedežnih garniturah, kot naprimer, sledi pisal, žvečilni gumiji, madeži urina, krvi ali različnih organskih snovi, močnejših maščob ali sladkih pijač.

Kot vidite na sliki, je v tem koraku že opazna ogromna razlika, pa vendar tukaj iz sedežne garniture še nismo odstranili niti delca nečistoče.

3. Korak - Ekstrakcijsko globinsko sesanje z izpiranjem

Globinsko čiščenje - ekstrakcijsko izpiranje V tem koraku pa se načistoča, ki smo jo zmehčali s krtačenjem v čistilni raztopini dejansko odstrani iz tkanine na sedežni garnituri. S pomočjo naprave za ekstrakcijsko globinsko čiščenje, ki ima zelo visoko sesalno moč, pod sesalno odprtino pa šobo, ki z visokim pritiskom škropi vodo neposredno pod sesalno odprtino. S tem dosežemo, da se nečistoče pod vodnim prisitkom odlepijo od tkanine in se takoj zatem izsesajo v sesalno odprtino.

Globinsko čiscenje karcher spray-ex Ekstrakcija Voda, ki pride v sesalec ob prvem prehodu je resnično umazana in gosta zmes vseh nečistoč. Nato postaja vse bolj redka in tekoča, saj je v tkanini vse manj in manj nečistoče. Postopek na enem delu tkanine je zaključen, ko vidimo da je skozi tkanino v sesalec pritekla čista voda. To je znak, da je površina resnično čista, saj v tkanini ni več nobene nečistoče, ki bi se izprala z vodo. Prav tako s iz tkanine izperejo vsa čistilna sredstva.
To nam zagotavlja, da bo površina ostala enako čista tudi, ko se bo popolnoma posušila.

Umazana voda

Globinsko čiščenje - umazana voda Iz normalne sedežne garniture, ki je v uporabi med 2 in 3 leta se v povprečju nabere tri deset-literske vedra umazane vode, ki jo vidite na sliki. To je nekaj po vsem normalnega na vseh kosih oblazinjenega pohištva, ki ga uporabljamo.

Vsekakor pa večerni počitek lahko mnogo bolj prijeten, če se pod nami ne skirvajo takšne snovi . . .

Oddajte naročilo za globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva
ali
se vrnite nazaj na informacije o globinskem čiščenju sedežnih garnitur