10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Pretentajte zimo!
Globinsko čiščenje s 50% hitrejšim sušenjem

Globinsko čiščenje - postopek v sliki Opazili smo, da si kar nekaj naših strank želi čiščenja v zimskem času, vendar na to morda ne pomisllijo, ker jih skrbi sušenje tkanine po globinskem čiščenju. Zaradi tega razloga smo se odločili, da na trgu ponudimo novost. Tako v zimskem času, od decembra do začetka marca, pri čiščenju popolnoma brezplačno uporabimo čistilo za hitrejše sušenje, ki zagotavlja kar 50 do 70% hitrejše sušenje.

Mnogo naših strank je prepričanih, da je najboljši čas iz vidika sušenja tkanine, za globinsko čiščenje sedežne garniture v pomladnih ali poletnih mesecih. Vsekakor imajo prav, suho vreme zunaj ter ugodne temperature resnično prispevajo k hitrejšem sušenjeu.

Po drugi strani, pa tudi ne drži, da zima ni primeren čas za čiščenje sedežne garniture ali preproge, zaradi daljših časov sušenja, saj so v večini primerov temperature notranjih prostorov višje pozimi. Vsem je znano, da je pozimi težava s presuhim zrakom v prostorih zaradi centralne kurjave. To pa je za namene sušenja vsekakor zelo dobrodošlo. Vse kar moramo narediti, da postopek sušenja pohitrimo je, da na vsaki dve uri dobro prezračimo prostor, da se relativna vlažnost prostora ne dvigne na raven, ki več ne omogoča izhlapevanje vode iz tkanine.

Globinsko čiščenje - postopek v sliki Prav tako, vsa čiščenja opravimo z vzdrževanimi napravami za globinsko čiščenje znamke Karcher, ki omogočajo, da pri postopku ekstrakcijskega izpiranja izsesamo kar 90% vode, ki jo uporabimo pri globinskem čiščenju tkanin. Tako ste lahko zagotovo prepričani, da je vaša najljubša sedežna garnitura v resnično najboljših rokah, ter da bo sušenje končano v najkrajšem možnem času.

Globinsko čiščenje - postopek v sliki

Na ta način globinskega čiščenja s hitrejšim sušenjem sedaj lahko dosežemo najmaj enak čas sušenja, kot v pomladnih in poletnih mesecih, Vsekakor pa se lahko zgodi, da bo bila sedežna garnitura morda lahko suha ter nared za uporabo, že v krajšem času, kot bi bilo to lahko v kakšnem toplejšem mesecu.

Tako vam ni več potrebno čakati na toplo vreme, da bo vaša sedežna garnitura brezhibno čista. Brez zadržkov se lahko za čiščenje odločite tudi v hladnejših mesecih in to brez vseh skrbi glede sušenja.

Še vedno niste popolnoma prepričani?
Za vse naše storitve globinskega čiščenja nudimo edinstveno 100% garancijo zadovoljstva, zato se lahko brez vsakega tveganja, na lastni koži preizskusite učinkovitost naše storitve.

Globinsko čiščenje - postopek v sliki

ali si preberite informativno stran o globinskem čiščenju sedežne garniture