10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Sušilnica za preproge po globinskem čiščenju

sušenje tkanin po globinskem čiščenju V lanskem letu smo pridobili bistveno večji prostor v Ljubljani, kjer imamo našo glavno bazo operacij za delo na terenu, pisarno ter delavnico za čiščenje preprog s sušilnico. Zdaj lahko Največji učinek sušenja dosežemo s stalnim kroženjem zraka po prostoru. Stalno je dovod svežega suhega zraka, ki ga plinski sušilec zraka segreje. Nato ta suh segret zrak ventilatorji raznesejo po celotnem prostoru, kjer se sušijo preproge. Poleg ventilatorjev je v prostoru tudi razvlaževalec, ki zrak ohlaja in tako kondenzira vlago, ki je izhlapela iz preproge na suhem toplem zraku. Zgoraj pod stropom pa imamo nameščen močan ventilator, ki topel vlažen zrak izsesava iz prostora. Na ta način lahko zagotovimo najboljši možen način sušenja, ki zagotavlja, da se vse preproge po globinskem čiščenju posušijo v roku 12 do 24 ur ne glede na vremenske pogoje. Tako lahko zagotovimo, zelo učinkovito čiščenje, ter preproge vedno lahko dostavimo ob dogovorjenem času.

Narocilo globinsko čiščenje preproge

Za vsa dodatna vprašanja, smo vam vedno na voljo.
Pišite nam na globinska@kapljica.eu