10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Čiščenje marmor | kamen

čiščenje marmor kamen
Ali potrebujete čiščenje talnih površin iz marmorja, umetnega ali naravanega kamna? Te vrste talnih površin so izredo trpežne, lahko rečemo, večne in imajo lahko vedno, ob primerni negi in vzdrževanju, nov izgled.
Vse talne površine iz gladneka marmorja ali naravnega ali umetnega kamna so v osnovi zaščitene z zaščitnimi premati, ki imajo fukncijo, da ščitijo talno površino, ki je pod njim. Za temeljito čiščenje talnih površin iz teh materialov je potrebno najprej temeljito odstraniti stari zaščitni premaz. Tako dobimo grobo, surovo talno oblogo, ki je po temeljitem sušenju primerna za nadaljno obdelavo, nanos novega premaza.

Pri naravnem kamnu, ki ga večinoma najdemo na zunanjih površinah, je nanos premaza nesmiselen, saj so te površine ponavadi neenakomerne. Prav tako je nanos premaza nesiselen pri kateri koli obliki kamnitih plošč. V nekaterih primerih, kjer so kamnite površine porozne je možna impregnacija, ki preprečuje, da bi nečistoče prehajale v notranjost talne površine.

čiščenje marmomr kamen
Površine po nanosu novega premaza izgledajo kot, da so bile pravkar položene v vaše prostore. Premaz se po obrabi obnavlja, in tako imajo vaše kamnite površine vedno nov izgled. Ko pa se premaz obrabi ga je možno ponovno zamenjati. . . in vaše kamnite talne obloge bodo vedno kot nove.
Možno je nanesti svetleč ali mat premaz.


Pridobite ponudbo za čiščenje marmor in kamen

Za vsa dodatna vprašanja, smo vam vedno na voljo.
Pišite nam na info@kapljica.eu