10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Generalno čiščenje stanovanja po selitvi

generalno čisčenje stanovanja po selitvi Ali potrebujete generalno čiščenje stanovanja po selitvi? To je lahko kar zahtevna naloga, predvsem zaradi velikega obsega dela, ki ga imamo že s selitvijo samo. Nato pa se moramo, ponavadi, še soočiti z zahtevami lastnika in vprašanjem o varščini. Ko sledite tem besedam, boste lahko odlkrili tehtne razloge zakaj je generalno čiščenje po selitvi najbolj preudarna in ekonomična odločitev, ki jo lahko naredite danes.


Za temeljito generalno čiščenje stanovanja po selitvi so potrebni naslednji dejavniki. Prosfesionalna oprema in čistilna sredstva, strokovno znanje ter uigrana ekipa čistilcev. Na ta način je delo opravljeno, natančno, ugodno in časovno učinkovito. generalno čisčenje stanovanja po selitvi

Največji poudarek pri generalnem čiščenju stanovanja po selitvi, vedno namenimo najbolj kritičnim predelom, to so čiščenje kuhinje, kopalnice in oken.

V celotnem postopku čiščenja je vedno vključeno tudi parno čiščenje , ki je še posebej primerno za:
- čiščenje radiatorjev
- čiščenje fug med ploščicami
- čiščenje težje dostopnih predelov
- in razkuževanje površin

Ni pomembno ali se danes odločite za pridobitev ponudbe, zaradi časa, ki ga boste pridobili z najemom naše storitve, ali se odločite zaradi temeljitosti in strokovnosti našega dela, ali zgolj zato ker imate radi stvari urejene, tako kot je treba. Pomembno je,da se danes odločite, zaradi razlogov, ki so najpomembnejši za vas.

Pridobite ponudbo za Generalno čiščenje stanovanja po selitvi