10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Čiščenje parketa

čiščenje parketa
Imate oljen ali lakiran parket, ki bi bil morda potreben obnove? Morda pa potrebujete le temeljito čiščenje parketa ter zaščitni premaz na lakiranih parketih ali osvežilno nego z oljem za oljene parkete.


Temeljito čiščenje parketa je priporočljivo po vseh večjih posegih na objektu, saj se ob tem na površinah nabere veliko trdovratnih nečistoč, parket pa je površina, ki nedopušča agresivnega čiščenja.

Parket pa se z leti uporabe tudi spremeni v barvi, predvsem zaradi svetlobnih učinkov. Nekatere vrste parketa postanejo svetlejše, druge temnejše. Pri lakiranih parketih je to manj izrazito kot pri oljenih parketih.

čiščenje parketa
Tem učinkom in zaščiti laka se lahko izognemo s temeljitim čiščenjem parketa in z nanosom zaščitnega premaza. Tako se z leti uporabe obrablja zaščini premaz, lakirana površina spodaj pa ostane popolnoma nepoškodovana. Premaz se po obrabi obnovi, in tako ima vaš parket vedno nov izgled. Možno je nanesti svetleč ali mat premaz.


Pri oljenih parketih je nanos premaza nesmiselen. Ker pa je pri oljenem parketu les bolj izpostavljen in manj zaščiten, kot pri lakiranih porvršinah, je potrebna bolj intenzivna nega v krajših intervalih. Površine z uporabo izgubljajo novosten videz, zato je potrebno negovalno olje redno nanašati na površine, da ohranjamo trajnost.

Pridobite ponudbo za čiščenje parketa

Za vsa dodatna vprašanja, smo vam vedno na voljo.
Pišite nam na info@kapljica.eu