10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Čiščenje ploščic

čiščenje ploščic Imate težavo s keramičnimi ploščicami ali s plesnijo med fugami? Naj vam pomagamo z temeljitim čiščenjem ploščic.

Na keramičnih ploščicah in fugah med njimi, se na predelih, kjer je veliko vlage, velikokrat začne kopičiti raznolika nesnaga, kot sta vodni kamen in plesen. Kljub temu, da je to normalen naravni pojav v vsakem domu, ste verjetno tudi vi med mnogimi, ki jih to na vaših keramičnih ploščicah močno moti.

čiščenje ploščic Rešitev je v veliki večini primerov lahko že temeljito čiščenje ploščic. Vendar so za brezhibno opravljeno delo, potrebna profesionalna čistilna sredstva, čistilna oprema ter seveda, strokovno znanje. Tako je lahko čiščenje ploščic opravljeno časovno učinkovito in temeljito.

Pri čiščenju ploščic uporabljamo tako čiščenje ploščic s paro, kot tudi razkuževalna sredstva za popolno dezinfekcijo površin. Tako se v veliki večini primerov iz ploščic odstranimo veliko večino nečistoč, ter z dezinfeksijckim postopkom preprečimo nadaljno tvorbo plesni in drugih nečistoč, vsaj za nekaj èasa.

Danes ni pomembno ali se za čiščenje ploščic odločite zaradi lepšega izgleda vaše kopalnice, ali se odločite zaradi popolne dezinfekcije, ki jo opravimo med čiščenjem ploščic, ali zgolj zato, ker si želite, da bi se v vaši kopalnici počutili nadvse prijetno. Pomembno je, da se za čišèenje odločite sedaj, zaradi razlogov, ki so najpomembnejši za vas.

Pridobite ponudbo za čiščenje ploščic

Za vsa dodatna vprašanja, smo vam vedno na voljo.
Pišite nam na info@kapljica.eu