10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Generalno čiščenje poslovnih prostorov v uporabi

generalno čisčenje poslovnih prostorov v uporabi Ali imate poslovni prostor, ki je potreben temeljite osvežitve izgleda? Za vas imamo rešitev; generalno čiščenje poslovnih prostorov v uporabi.

Generalno čiščenje poslovnih prostorov v uporabi je zahtevna naloga, saj je potrebna časovna uskladitev z delavnikom podjetja, ki naroča generalno čiščenje poslovnih prostorov v uporabi. Zato so; znanje, profesionalna oprema ter čistilna sredstva ključnega pomena za brezhibno in časovno učinkovito čiščenje poslovnih prostorov, ki jih uporabljate.

Naše podjetje je med drugim specializirano prav za kvalitetna generalna čiščenja poslovnih prostorov. Imamo izredno prilagodljiv delavnik, ki se lahko uskladi z vsemi potrebami naših strank. Delo je opravljeno v izredno kratkem času, ponavadi v roku enega dne. Za našo storitev pa vam nudimo 100% garancijo zadovoljstva na opravljeno delo.

generalno čisčenje poslovnih prostorov v uporabi


Pri čiščenju uporabljamo najsodobnejšo strojno opremo in profesionalna čistila, ki so kos vsaki, še tako trdovratni umazaniji. Medtem pa z znanjem, ki ga preko mesečnih izobraževanj prenašamo na naše stanle zaposlene, ohranjamo resnično nepoškodovan videz vseh očiščenih površin.

Ko bomo opravili z našim delom boste osupli nad rezultatom, in z veseljem se boste lotevali novoih zmag, v vašij brezhibno čistih poslovnih prostorih.

Ni pomembno, ali se danes odločite za generalno čiščenje poslovnih porstorov v uporabi, zaradi časa, energije in denarja, ki ga boste prihranili, ali se odločite zaradi kvalitetno opravljene storitve ali zgolj zaradi dejstva, da boste v vaših poslovnih prostorih čisto enostavno dosegali zastavljene cilje. Pomembno je, da se danes odločite zaradi razlogov, ki so najpomembnejši za vas.

Pridobite termin za vaše generalno čiščenje poslovnih prostorov v uporabi.
Ali nas
kontaktirajte za več informacij.