10 Let poslovanja Kapljica.eu

10 let spiralnega toka zadovoljnih strank in harmoničnega sodelovanja z vsemi ki so vanj vpleteni. Iskrena Hvala vsem in vsakemu posebej . . .

10 let poslovanja
Berite dalje

Nova Poslovalnica

Center Za Globinsko Čiščenje Ljubljana

center za globinsko čiščenje kpljica ljubljana
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pravljica o dobri Kapljici

Za devetimi gorami in devetimi vodami je v majhnem potočku . . .

pravljica o kapljici
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Bonitetna ocena

Redno čiščenje stanovanja

Verjetno tudi vi, resnično ne potrebujte redno čiščenje stanovanja, vendar pa bi si mogoče vseeno lahko privoščili nekaj več težko prisluženih prostih trenutkov za stvari, ki so vam resnično pomembne in kljub temu uživali v brezhibno čistem domu.

redno čisčenje stanovanja
Ali vam preprosto zmanjkuje časa za redno čiščenje stanovanja? To postaja problem sodobnega človeka, saj se delavniki daljšajo, ljudje pa se vedno bolj radi razvajamo ob vseh priložnostih, ki se nam ta čas ponujajo. Velika večina ljudi pri nas ima še vedno prepričanje, da je najem čistilnega servisa za redno čiščenje stanovanja nadstandardna storitev.


Medtem, ko je to bilo resnično, v časih, ko so delavniki trajali do druge ure popoldan, si lahko danes ustvarite drugačno sliko...

redno čisčenje stanovanja
Stranka, pri kateri opravljamo redno čiščenje stanovanja že od naših začetkov, pravi: "Nikoli si nisem predstavljala, kako super je, ko se ob petkih iz službe vrnem v resnično čist dom. Že ko stopim skozi vrata me prevzame prijeten vonj, ki sproži vzburljive misli na popolnoma sproščen in brezskrben konec tedna z mojima otrokoma. Za nič na svetu ne zamenjam tega občutka."


redno čisčenje stanovanja
Ker je zaupanje prvi korak vsakega partnerstva ali sodelovanja, vas bomo, pred izdelavo ponudbe, obiskali na naslovu, kjer se bo opravljalo redno čiščenje stanovanja. Tako se bomo lahko, osebno spoznali, ter pogovorili o vaših željah ter raznolikih možnostih, ki vam jih ponujamo. Pridobite si vaš termin za redno čiščenje stanovanjaDanes ni pomembno ali se za redno čiščenje stanovanja odločite zaradi, prostega časa, ki ga boste sedaj lahko preživeli drugače ali zaradi brezhibne čistoče, ki bo odslej vedno prisotna v vašem stanovanju ali zgolj zaradi tega, da boste imeli to področje preprosto in brezskrbno urejeno. Pomembno je, da se odločite zaradi razlogov, ki so resnično najbolj pomembni le vam.

Pridobite si vaš termin za redno čiščenje stanovanja že danes.